23948sdkhjf

Kjeldtoft og Brdr. Petersen sætter S.E.-sofa i produktion

Møbelsnedkeriets samarbejde med Rasmus Fenhann under Snedkernes Efterårsudstilling fører nu til, at den designerens ”Laptop Sofa” sættes i produktion.
I morgen åbner Snedkernes Efterårsudstilling 2014 med 34 møbler, som alle er skabt ud fra et tekstilt afsæt.

Udstillingen er ikke-kommerciel, og det sker sjældent, at de udstillede modeller kommer videre i produktion. Det er imidlertid tilfældet for Rasmus Fenhanns “Laptop Sofa”, som i løbet af kort tid vil være at finde i møbelhandlen.

Sofaen fremstilles i små serier hos Møbelsnedkeri Kjeldtoft, og polstres hos Brdr. Petersens Polstermøbelfabrik – to mindre værksteder som ligger tæt omkring Årslev Engsø, vest for Aarhus.

- Det er lykkedes Rasmus, designmæssigt, at trække nogle fine linjer tilbage til den danske møbelguldalder, siger Gert Kjeltoft fra Møbelsnedkeri Kjeldtoft.

Han forklarer, at sofaen er en udløber af den stol, som Rasmus Fenhann designede til “Skud på Stammen” i 2010. Sofaen fremstilles i sæbebehandlet egetræ fra Spessard-skovene i Tyskland.

De 34 modeller i Snedkernes Efterårsudstilling udstilles fra den 14. november til den 14. december på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Danneskiold-Samsøes Allé 51 i København.

Læs mere på www.se-design.dk/udstillinger/2014
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079