23948sdkhjf

Jyde Port har nået målet

Efter to års arbejde er omstillingen til handelsvirksomhed nu gennemført. Det markeres med en netauktion og åbent hus.
I 2012 søsatte ledelsen i Jyde Port en ny strategi med det formål at gøre den tidligere producent af trædøre og -porte til en rendyrket handelsvirksomhed.

Nu gennemføres den sidste fase af virksomhedens strukturtilpasning, og det markeres blandt andet med en netauktion og åbent hus den 15. november 2014 på Jyde Ports adresse i Hedensted. De varer, der sættes til salg, er blandt andet lagerdøre og -porte samt overskydende værktøj og produktionsudstyr.

De sidste to års markante omstrukturering har medført en ny produktstrategi med introduktion af nye sortimenter inden for døre og porte. Resultaterne er allerede begyndt at tale sit tydelige sprog. Blandt andet har markedet reageret positivt på det nye sortiment af stål- og branddøre fra Assa Abloy.

- Vi kan nu fremvise en lang række referenceprojekter og fortsat notere os en stor aktivitet i tilbudsafdelingen samt en betydelig vækst i selskabets ordrebeholdning, udtaler adm. direktør Peter Vissing.

Netauktionen afholdes af Campen Auktioner og løber fra lørdag den 15. november til mandag den 17. november klokken 20.00. Hele kataloget over lagerdøre og lagerporte samt overskydende værktøj og produktionsudstyr kan ses på www.campenauktioner.dk . I forbindelse med auktionen inviterer Jyde Port til åbent hus lørdag den 15. november kl. 10-14 med mulighed for at besøge virksomhedens showroom og bese de varer, der bortauktioneres.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094