23948sdkhjf

Tæppeland fortsætter i decimeret udgave

InHouse Group Denmark overtager dele af den konkursramte butikskæde. Størstedelen af de cirka 90 stillinger nedlægges.
Processen med at finde en løsning for konkursramte Tæppeland er nu afsluttet. InHouse Group Denmark A/S overtager varelager, inventar og selve varemærket, skriver Frederiksborg Amts Avis. Det vil dog blot være 11 af de i alt 90 medarbejdere, der får ansættelse under det nye ejerskab.

Tæppeland var før konkursen ejet af InHouse Group Norge, som i lighed med InHouse Group Denmark indgår i koncernen InHouse Group. Dermed fortsætter Tæppeland i princippet under samme ejer.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis vil InHouse Group Denmark nu gennemføre et ophørssalg af varelageret. Det ske fra kædens butikker i Glostrup og Viby. Resten af butikkerne afvikles.

I en pressemeddelelse skriver InHouse Group, at det primært er kombinationen af for mange butikker og for høje huslejer, der tog livet af Tæppeland. Når det eksisterende varelager er solgt, er planen at introducere et nyt koncept i to til tre butikker.

Kurator Lars Stoltze oplyser til Frederiksborg Amts Avis, at der har været tre seriøse købere inde i overvejelserne, men at InHouse Groups bud lå markant højere end nummer to. Salget er gennemført kontant uden betingelser.

Tæppelands grundlægger, Jørn E. Jensen, har tidligere været nævnt som en mulig køber.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094