23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Brejnholt Gruppen
Brejnholt Gruppen har overtaget Trælasten i Nørre Aaby. Indehaver Torben Søndergård fortsætter som medejer med 49 pct. af aktierne og bliver daglig leder for ni ansatte.

Læs også: Brejnholt Gruppen køber op på Fyn

Davidsens Tømmerhandel A/S
Mogens Pedersen er blevet udnævnt til administrerende direktør hos Davidsens Tømmerhandel A/S i stedet for Povl Davidsen, der i stedet indtræder som bestyrelsesformand. Den hidtidige bestyrelsesformand, Jens Davidsen, fortsætter som menigt medlem.

Samtidig er Mads Thomsen blevet ansat som økonomidirektør og Morten Juel som indkøbs- og marketingdirektør. Endelig er Christian Cordsen Nielsen indtrådt i bestyrelsen.

Læs også: Davidsen skifter ud i toppen

Kann Foundation
Connie Hedegaard er med virkning fra 1. januar 2015 indtrådt som formand for Kann Foundation.

Samtidig er Anthony Leiserowitz, Johan Rockström, Tim Jackson og Astrid Kann-Rasmussen indtrådt i bestyrelsen og René Dinesen er blevet udnævnt til direktør.

Kann Foundation er stiftet af Villum Fonden, som er hovedaktionær i Velux’ moderselskab, VKR. Fondens primære formål vil være at engagere sig i miljøspørgsmål på internationalt plan.

Læs også: Connie Hedegaard i spidsen for ny Velux-fond

Kvik
Lone og Jacob Staal har med virkning fra 1. november overtaget ejerskabet af Kvik’s butik i Holbæk Megacenter (kilde: Sjællandske Medier).

Teknisk Landsforbund
Lone Engberg Thomsen er valgt som formand for Teknisk Landsforbund i stedet for Gita Grüning (kilde: Licitationen).

Teknisk Landsforbund er faglig organisation for teknikere, designere og konstruktører.

Tvilum
Robert Loring er indtrådt som administrerende direktør hos Tvilum i stedet for Peter Arndrup Poulsen (kilde: Midtjyllands Avis).

Læs også: Amerikaner overtager direktørpost hos Tvilum
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047