23948sdkhjf

Snedkernes Efterårsudstilling sætter fokus på tekstiler

34 møbler, der er skabt ud fra et tekstilt afsæt, fremvises på udstilllingen.
- Årets udstilling tager således makkerskabet mellem møbler og tekstiler op til fornyet og eksperimentel overvejelse og viser medlemmernes bud på møbler i et krydsfelt af materialekontraster, der balancerer på kanten mellem design og kunsthåndværk.

Sådan omtaler Snedkernes Efterårsudstilling møblerne, der udstilles fra den 14. november til den 14. december på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Danneskiold-Samsøes Allé 51 i København.

- Medlemmerne i Snedkernes Efterårsudstillings danner par til den pågældende opgave – enten via det frie valg, eller ved at SE’s bestyrelse sætter holdene. Hvert år indlemmes der nye designere i udstillingen, da man åbent kan søge om at komme med på Snedkernes Efterårsudstilling som gæstedesigner, skriver sammenslutningen om udstillingen.

Snedkernes Efterårsudstilling er en ikke-kommerciel sammenslutning af p.t. 74 møbelproducenter og designere, der hvert år fornyer og beriger dansk møbelkultur gennem et fælles samarbejde. I år er der blevet skabt 34 unikke møbler ved samarbejdet.

Bestyrelsen for Snedkernes Efterårsudstilling administrerer, fundraiser midler og afstikker årets tematiske udstillingsrammer, der varierer bredt og er med til at skubbe projekterne nye og uforudsete steder hen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094