23948sdkhjf

Wood Step åbner udstilling på Fyn

Udstillingen er blevet til i samarbejde med Kipa Vinduer i Vissenbjerg.
Wood Steps trappearkitekt Lenette Olsen vender med den nye udstilling hjem til Vissenbjerg. Hun er født og opvokset i netop Vissenbjerg og har længe haft et ønske om at kunne supplere sin hjemmearbejdsplads med en permanent udstilling i nærheden.

Det er nu blevet muligt med den nye udstilling hos Kipa Vinduer, og Lenette Olsen vil selv være til stede på udstillingen hver torsdag.

- Det har været et stort ønske for mig at kunne vise vore flotte trapper frem for mine fynske kunder, for selv om Wood Step har en flot hjemmeside og mange lækre brochurer, er det stadig vigtigt for mange kunder at se trappen i virkeligheden, så man kan føle og mærke på produktet, udtaler Lenette Olsen.

Selv om Wood Step har solgt trapper på det danske marked i snart 25 år, er det første gang, virksomheden har en permanent udstilling på Fyn, og det forventer man sig meget af.

Udover trapper i alle prisklasser, hemsstiger og glasværn er der på udstillingen også mulighed for at se og prøve virksomhedens energisparende loftstrappeløsning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094