23948sdkhjf

Vordingborg-direktør: Var heldige med at flytte produktionen ud

Vordingborg Køkkenet styrer mod nyt rekordresultat i 2014, og direktør Hjalmar Hansen er ikke i tvivl om, at beslutningen om at outsource produktionen er en stor del af forklaringen.
Da Vordingborg Køkkenet i foråret fremlagde årsregnskabet for 2013, betegnede direktør Hjalmar Hansen resultatet på 27 mio. kr. før skat som ”fantastisk”.

Meget tyder på, at det i år bliver endnu bedre. I et interview med Sjællandske Medier fortæller direktøren, at salget ventes at overstige de 10.000 solgte køkkener fra sidste år, og han fremhæver tre faktorer som afgørende for Vordingborg Køkkenets succes:

For det første er virksomheden god til at lytte til kunderne, for det andet er man organiseret som en kapitalkæde, der selv styrer hele salget gennem sine 25 butikker, og for det tredje valgte ledelsen, ifølge Hjalmar Hansen, at outsource på det helt rigtige tidspunkt.

-Vi havde næppe overlevet, hvis produktionen var blevet i Vordingborg. Og vi er ligeså mange ansatte i dag som dengang. Det er blot ikke bygningssnedkere længere, men mange andre funktioner, siger Hjalmar Hansen til Sjællandske.

Efter de seneste års vækst er Vordingborg Køkkenet efterhånden vokset ud af sine nuværende rammer, og virksomheden arbejder derfor med planer om at bygge nyt domicil. Ifølge Sjællandske er man nu så langt i processen, at byggeriet ventes at gå i gang i det tidlige forår.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143