23948sdkhjf

Investeringer skal sende Rumas tilbage på sporet

Producenten af kontormøbler havde et skidt regnskabsår 2013/14 – udviklingen skal en række investeringer nu vende rundt på.
Rumas fik et minus på 4,4 millioner kroner i regnskabet for 2013/14. Underskuddet blev skabt ved et fald i bruttofortjenesten på godt 3,25 millioner kroner til knap 2,25 millioner kroner.
Det kan man læse i regnskabet, som blev offentliggjort for nyligt.

- Vi var ramt af svigtende omsætning, fordi ordrerne ikke landede. Samtidig var der eftervirkninger i regnskabet fra forhandlere, der gik dårligt, fortæller direktør og indehaver John Pedersen, til Wood Supply.

Årets underskud blev dækket af holdingselskabet bag virksomheden, fortæller ejeren.

Ny professionel bestyrelse
En række nye tiltag og investeringer i Aalborg-virksomhedens salgs- og udviklingsafdeling samt ansættelse af en professionel bestyrelse skal bringe virksomheden tilbage på sporet.

Investeringerne betyder, at der er ansat en ny salgsdirektør, udviklet nye produktserier, ansat en civilingeniør med fokus på implementeringen af blandt andet Revitt-tegneprogrammer til arkitekter og indretningsfirmaer - og investeringerne giver allerede pote. Virksomheden har også købt nye maskiner.

- Der er sket en masse ting, siden regnskabet lukkede. Vi har investeret i nye produkter, koncentreret vores salgsindsats, og vi har nu rigtig meget i pipeline. De ordrer, som aldrig landede før, de lander nu. Vores omsætning er blevet fordoblet i første halvdel af det nye år, fortæller John Pedersen.

I regnskabsåret 2013/14 investerede Rumas også i en ny fabrik, der blev overtaget fra en tidligere underleverandør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078