23948sdkhjf

Viggo Mølholm sætter sig på magten i BoConcept

Bestyrelsesformanden køber Mogens Ærthøjs aktieandel og er dermed eneste storaktionær i den midtjyske møbelkoncern.
BoConcept oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at Viggo Mølholm har øget sin indirekte beholdning af aktier i BoConcept Holding A/S.

Opkøbet er sket ved,, at Viggo Mølholms nystiftede selskaber – BoCon VM I ApS og BoCon VM II ApS – har erhvervet henholdsvis 22,1% af anparterne i BoConcept Invest ApS fra BoCon MÆ ApS (et selskab ejet af Mogens Ærthøj) og 55,8% af anparterne i BoConcept Invest ApS fra BoCon Holding ApS (et selskab ejet ligeligt mellem Mogens Ærthøj og Viggo Mølholm).

Det betyder, at Viggo Mølholm nu direkte og indirekte ejer 21,44 % af aktiekapitalen og 55,23 % af stemmerettighederne i BoConcept Holding, mens Mogens Ærthøj ikke længere er at betragte som storaktionær.

Viggo Mølholm blev bestyrelsesformand i BoConcept i 2012 efter at have siddet som administrerende direktør for virksomheden gennem 15 år. Han fortæller i et interview med Herning Folkeblad, at aktiekøbet er resultatet af en længere dialog mellem de to storaktionærer, der er sønner af virksomhedens to grundlæggere; Tage Mølholm og Jens Ærthøj. Ifølge Viggo Mølholm vil de ændrede ejerforhold ikke få nogen praktisk betydning for virksomheden.

- Mogens og jeg har aldrig haft uenigheder om store strategiske ting, så der vil ikke være nogen, der mærker nogen forskel overhovedet. Man kan sige, at det her er en sikkerhed for, at der ikke kommer en uenighed blandt storaktionærerne. Nu er der én endelig beslutningstager, når det kommer dertil, siger Viggo Mølholm til avisen.

Mogens Ærthøj fortsætter som it-direktør i BoConcept og vil fortsat eje en mindre aktiepost.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095