23948sdkhjf

Tæppeland Erhverv udvider ejerkredsen

Den tidligere Solstra Capital-partner Jesper Hem indtræder med en aktieandel på 25 %.
Gulventreprenøren Tæppeland Erhverv har haft stor succes siden udskillelsen fra Tæppelands detailforretning i 2013. Selskabet forventer at nå en omsætning på 50 mio. kr. i 2014 og styrker nu sine finansielle kompetencer med Jesper Hem, der indtræder i ejerkredsen.

Jesper Hem har siddet i bestyrelsen siden sidste efterår og var også med på sidelinjen under selskabets opstart, da han, som direktør i Solstra Capital, i foråret 2013 var med til at sælge erhvervsaktiviteterne i Biva-Tæppeland til Søren Hovgaard Christiansen og Allan Jacobsen.

Som partner vil Jesper Hem bidrage med sin store erfaring inden for driftsøkonomi, finansiering og kapitalstruktur. Han kommer til at operere på bestyrelsesniveau og omkring økonomifunktionen med ansvar for at håndtere virksomhedens finansielle kontakter.

- Håndværksvirksomheder har brug for kompetente folk, der kan løfte opgaven omkring de finansielle faciliteter og tale samme sprog som bankerne og forsikringsselskaberne. Det kan Jesper Hem hjælpe os med, siger administrerende direktør Søren Hovgaard Christiansen til Wood Supply.

I det nye setup fortsætter Søren Hovgaard Christiansen og Allan Jacobsen som ejere med henholdsvis 51 % og 24 % af aktierne i selskabet, mens Jesper Hem indtræder med en aktieandel på 25 %. Virksomheden vil fortsat blive ledet af Søren Hovgaard Christiansen som administrerende direktør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079