23948sdkhjf

Populær møbeludstilling rykker til Paris

Træ- og Møbelindustrien planlægger et eksportfremstød i Danmarkshuset på Champs-Elysées.
Udstillingen ”Images of Danish Furniture” – med møbler og interiør fra 34 danske producenter – lokkede fra 1. august og otte uger frem masser af nysgerrige københavnere og turister ind i Industriens Hus.

I forlængelse af udstillingen planlægger Træ- og Møbelindustrien (TMI) nu at følge op på succesen med en aktivitet i Frankrig, som på nuværende tidspunkt er drøftet med Den Danske Ambassade i Paris.

Ambassaden arrangerede allerede i marts i år en designudstilling i Paris med navnet Vivre Danois (”At bo dansk”). Udstillingen var bygget op som et typisk dansk hjem, hvor møbler stod side om side med brugskunst og mode. Udstillingen var en stor succes med over 1.000 besøgende i løbet af fire dage og cirka 120 deltagende journalister i en afholdt pressekonference.

- Det er på denne baggrund – med erfaringer fra både København og Paris – at TMI og Ambassaden ønsker at lave en fælles platform, en udstilling der igen kan fortælle historien om det danske design og dansk livsstil. Udstillingen vil både henvende sig til pressen, potentielle lokale partnere i form af arkitekter, indkøbere, agenter eller distributører samt private, oplyser TMI.

Udstillingen er planlagt til at finde sted i Paris d. 19.-22. marts 2015 i Danmarkshuset på Champs-Elysées.

Medio november vil TMI informere om planerne ved et eftermiddagsmøde. Læs mere på tmi.di.dk

Se Wood Supplys billedserie fra udstillingen her: BILLEDSERIE: Populær møbeludstilling på Rådhuspladsen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109