23948sdkhjf

Opkøb skaber vækst og overskud

Kolon Skabssystemer og Total Inventar har foreløbigt vist sig at være et godt match. Det nye regnskabsår er indledt med to spændende ordrer.
FJ Trading A/S, der er selskabet bag Kolon Skabssystemer, overtog i foråret 2013 ejerskabet af Total Inventar, og de positive effekter kan allerede nu mærkes hos inventarproducenten, der melder om vækst i omsætning og indtjening.

- Overtagelsen har skabt flere arbejdspladser i produktionen, og i travle perioder må vi køre med aftenhold, fortæller salgsdirektør Anders M. Jensen til Wood Supply.

Han kan se tilbage på et tilfredsstillende 2013/14-regnskab, der blev afsluttet ved udgangen af juni måned med en lille forbedring i resultatet før skat fra 3,47 til knap 3,68 mio. kr. Udviklingen ser ud til at fortsætte ind i det nye regnskabsår.

- Udsigterne er meget positive, og vi forventer endnu mere vækst i 2014/15, siger Anders M. Jensen, som i fjor overtog ledelsesansvaret efter fem år som salgschef. Han er søn af grundlægger Frits Jensen, der i forbindelse med sit 40 års jubilæum valgte at trappe ned.

Stor ordre i Aarhus
Baggrunden for at investere i Total Inventar var at gøre FJ Trading til en landdækkende aktør inden for inventar til børneinstitutioner og skoler, og ikke mindst at opdyrke et marked i Jylland, hvor Kolon Skabssystemer indtil da ikke havde været markedsført.

- Idéen med overtagelsen var at få større markedsandele i Jylland og et fuldt program inden for skoleinventar, fortæller Anders M. Jensen, som nu kan glæde sig over virksomhedens første store opgave i det jyske.

Med base i Total Inventars showroom i Silkeborg er det således lykkedes at vinde en ordre på det faste inventar til VIA University College Aarhus City, som opføres i totalentreprise af A. Enggaard. Ordren omfatter inventar til biologi-, fysik- og natur-/tekniklaboratorierne samt hjemkundskab, designlokaler, værksteder og VNT-lokaler. Leverancen startes op i december 2014 og skal være afsluttet i sommeren 2015.

Også på Sjælland er FJ Trading kommet fint i gang i det nye regnskabsår. Københavns Kommune har lagt en ordre på skoleinventar til et inklusionsprojekt. Der er tale om nyt specialinventar i form af garderober og klassemøbler til Ålholm Skole og Hyltebjerg Skole, og ifølge Anders M. Jensen har kommunen i udbudsmaterialet lagt stor vægt på funktionalitet, akustik, fleksibilitet og design i møblerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078