23948sdkhjf

Danske producenter med i ny norsk satsning

Thy-virksomhederne Biga, Trend Lines og Thy Trapper bliver del af et nyt forhandlerkoncept, der vil udfordre den norske køkken- og interiørbranche.
Både eksklusivt design og økonomiske ’flat pack’-løsninger vil stå på menuen, når ”Gunnsi Bedriftsnett” etablerer et helt nyt forhandlernetværk på det norske marked.

Basen er i Odins gate på Frogner i Oslo. Hovedfokus er køkken, bad og garderobe, og målet er at blive landsdækkende.

Bag selskabet står Gunnsi Sørli fra Tromsø, som efter eget udsagn går nye veje, idet hun også vælger at tilbyde forhandlerstatus entreprenørvirksomheder. Flere store entreprenører har allerede indgået aftale med den nystiftede virksomhed, som tilbyder en sammensætning af producenter; herunder de danske virksomheder Biga Interiør, Trend Lines og Thy Trapper.

- Jeg har søgt efter producenter med sjæl. Det betyder i praksis, at de leverer kvalitet, og at kunderne kan forvente en gennemskuelig prispolitik, siger Gunnsi Sørli, der har over 20 års erfaring fra køkken- og interiørbranchen. Hun fortæller, at beslutningen om at give entreprenørerne forhandlerstatus har vakt opsigt i branchen:

- Entreprenørerne får de samme rabatter som en forhandler. På den måde kan der være mange penge at spare for entreprenører med store projekter, mener hun.

Udover de tre danske producenter har Gunnsi Bedriftsnett indgået aftale med lampeproducenterne Fischer og Holster, badproducenten Falper samt Unikt Gulv.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078