23948sdkhjf

Norlund A/S opruster med nye medarbejdere

Den nordjyske producent af konstruktionstræ har investeret massivt i produktionen og afsætter nu yderligere ressourcer til opsøgende salg.
Siden sommerferien har Nørlund Træ, der i foråret skiftede navn til Norlund, sagt goddag til fem nye medarbejdere. Tre af disse er ansat i salgsafdelingen som led i bestræbelserne på at løfte afsætningen på det danske marked.

- Ansættelsen af tre nye sælgere er et udtryk for, at vi ønsker at være mere synlige ude hos kunderne, som er trælasterne. Vi har en klar strategi om at erobre en større del af markedet, fortæller administrerende direktør Bjørn Skou Andersen til Wood Supply.

De tre sælgere er Henrik Trier, der kom til Norlund pr. 1. august fra en stilling som account manager hos Hilti, Lonnie Nicolajsen, der skiftede fra betongruppen RBR pr. 1. september, og Henrik Christensen, der er startet 1. oktober. Han har senest arbejdet som sælger i Würth.

- Ansættelserne er målrettet det danske marked, hvor vi ser et stort potentiale i at være mere opsøgende. Siden branden i 2012 har vi investeret 42 mio. kr. i en ny høvlelinje og en ny sorteringslinje på savværket i Nørlund, og det er vores klare ambition fortsat at være en markant aktør på det danske træmarked, siger Bjørn Skou Andersen.

Styrer mod sorte tal
Efter en længere årrække med utilfredsstillende resultater er Norlund i gang med at lægge kriseårene bag sig. Som led i en turn around nedlagde virksomheden først på året produktionen på savværket i Viskum, og det har været med til at skabe balance i forretningen.

- Vi har markant stigning i vores omsætning, og vi forventer pt et lille plusresultat, siger Bjørn Skou Andersen og understreger, at meget naturligvis afhænger af udviklingen i årets fjerde kvartal.

Udover de tre nye sælgere har Norlund også ansat Erik Storgaard som ny økonomi- og it-chef og Jens Werge som vedligeholdelsesansvarlig. Erik Storgaard kommer fra en stilling som økonomichef i fodboldklubben Randers FC og er startet den 1. august, mens Jens Werge, der har mange års erfaring som montør og værkfører, havde første arbejdsdag den 1. september.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078