23948sdkhjf

Bolia åbner ottende butik i Tyskland

Den danske designkæde fortsætter ekspansionen syd for grænsen og åbner i denne uge i Frankfurt am Main.
Den 16. oktober klokken 10 åbner Bolia på Börsenstrasse 13-15 i Frankfurt am Main. Det er møbelvirksomhedens ottende butik i Tyskland og den tredje nyåbning på det tyske marked i år.

Hos Bolia glæder man sig over modtagelsen på det tyske marked, og kæden slår dørene op i Frankurt med ambitionen om at gøre et besøg i butikken til mere end bare designmøbler – " det skal være en inspirerende og spændende oplevelse at komme på besøg "

Den hurtigtvoksende danske møbelkæde betragter Tyskland som sit største potentielle vækstmarked. Interessen for dansk og nordisk design er høj og stigende, og købekraften er høj.

Bolia`s butikskoncept ”City meets Nature” fik sidste år i London en finaleplads i ’World Retail Award’, og konceptets kontraster mellem by og natur, det organiske og det digitale, bliver nu trukket endnu skarpere op. Det er nemlig disse kontraster, som Bolia udforsker i udviklingen af nye design, og det skal fremstå tydeligt i butikken.

Konkret er dette blandt andet gjort ved at trække naturen ind med masser af planter og blomster samt at benytte materialerne fra kollektionen i butiksdekorationen som for eksempel massivtræ, plast og beton.

Bolia sætter desuden fokus på fænomenet ’urban farming’. Der implementeres et ’urban greenhouse’ i butikken, som er designet af danske Lune Grüner. Tanken bag designet er at give folk i storbyer, som ofte bor på få kvadratmeter uden en have, en mulighed for at dyrke egne grøntsager, finde et frirum til fordybende samtaler eller blot at lade de mentale batterier op.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093