23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Få et overblik over nogle af de seneste nyansættelser med relation til branchen.
KPK Vinduer & Døre A/S
Torben Nielsen er den 15. september tiltrådt en stilling som intern sælger og skal arbejde med rådgivning og vejledning af kunder samt ordremodtagelse. Torben Nielsen er uddannet tømrer. (Kilde: Licitationen)

Karin Raunsbæk Jensen er den 14. august tiltrådt en stilling som salgsassistent med ordreindtastning, fakturering og advisering som primære arbejdsopgaver. Senest har Karin Raunsbæk Jensen været ansat hos en glasvirksomhed, hvor hun har arbejdet som kontorassistent i salgsafdelingen. (Kilde: Licitationen).

Outline Vinduer A/S
Kenneth Fribæk er pr. 1. oktober tiltrådt en stilling som salgskonsulent for distrikterne Fyn og Trekantsområdet.

Kenneth Fribæk har mange års erfaring som sælger hos trælasthandler og byggemarkeder, senest i Bygma, hvor han har stået for salg af vinduer og døre. (Kilde: Licitationen).

Out-sider
Christian Ligaard er pr. 1. september ansat som salgsansvarlig i Danmark og Sverige. Christian har bred erfaring med salg, service og design, blandt andet som projektleder for indretning hos SAS og som iværksætter med egen indretningsvirksomhed, Creathon Design Lab.

Out-sider udvikler oplevelsesinventar til offentlige miljøer, og ansættelsen af Christian Ligaard skal give stifter Ib Mogensen mulighed for at hellige sig den fortsatte forretnings- og produktudvikling.

Verpan
Zach Matheson er ansat som Sales Manager på det nordamerikanske marked.

Claire Parker er ansat som A&D-medarbejder for Verpan hos Simon Cook Agencies i London.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098