23948sdkhjf

PP Møbler hyldet for sit fokus på det gode arbejde

3F Frederiksborg var i sidste uge på besøg hos PP Møbler for at anerkende virksomhedens indsats for ordentlige løn- og arbejdsforhold.
Godt arbejde og ordentlig løn er ikke længere en selvfølgelighed i Danmark. Derfor valgte 3F Frederiksborg torsdag i sidste uge at give lagkage til de ansatte hos PP Møbler. Ifølge Tue Tortzen, formand i 3F Frederiksborg, er PP Møbler nemlig en af de virksomheder, som hver eneste dag giver medarbejderne mulighed for at levere et godt stykke arbejde under gode arbejdsforhold.

- Vi ser arbejdspladser, der underbetaler deres medarbejdere, og vi ser kolleger, der må give op over for presset. Derfor er det vigtigt for os at fremhæve arbejdsgivere, der tror på, at gode løn- og arbejdsvilkår er vejen frem, og påtager sig et socialt ansvar ved ansættelse af lærlinge og medarbejdere, der har behov for en ekstra indsats for at finde sig tilrette på arbejdspladsen, forklarer Tue Tortzen.

Mogens Larsen, næstformand i 3F Frederiksborg PP Møbler holdt tale for medarbejderne og betonede, at PP Møbler er et bevis på, at det i Danmark er muligt at drive en virksomhed, hvor høj kvalitet går hånd i hånd med det gode arbejde.

Søren Holst Pedersen, snedkermester og adm. direktør i PP Møbler, er glad og stolt over anerkendelsen fra 3F.

- Virksomheden er et socialt familieværksted, hvor medarbejderne både har fejret 40 og 50 års jubilæum. I virksomheden er 13 ud af de 40 ansatte født i udlandet, hvilket er et stort aktiv for alle. Mangfoldighed giver en rummelig arbejdsplads, og vore medarbejdere er fantastiske til at tage imod kolleger med et særligt behov. Vi har en rigtig god stemning, hvilket også kan tilskrives det gode samarbejde, vi har med tillids- og arbejdsmiljørepræsentanten og med 3F Frederiksborg.

- Det er vigtigt for os, at vi på alle områder opfører os anstændigt. Vi bruger kun bæredygtigt træ i vores produktion af møbler uanset hvor i verden det kommer fra og virksomheden er CO2 neutral. Virksomheden ligger i et boligkvarter. Heldigvis giver vore naboer udtryk for, at de ikke lydmæssigt mærkes af det, tilføjer snedkermesteren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125