23948sdkhjf

Jeld-Wen tager de unge og deres forældre i hånden

Dørproducenten øger indsatsen for at vise unge de muligheder, virksomheden kan tilbyde. Nyeste tiltag er et samarbejde med den lokale Sdr. Felding Skole.
Det skriver Herning Folkeblad.

Unges begrænsede interesse for de faglige interesser rammer virksomheder som dørproducenten Jeld-Wen i vestjyske Sdr. Felding, hvor man har svært ved at finde maskinsnedkere.

Som led i Herning Kommunes projekt ” Industrien som karrierevej” indleder Jeld-Wen nu et samarbejde med den lokale Sdr. Felding Skole for at få flere til at vælge de faglige uddannelser.

- Vi vil rigtigt gerne sende det signal, at man sagtens kan komme ind i industrien, uden at man bare kommer til at skrue skruer i. Hvis man har lysten, så er der store muligheder i en virksomhed som vores, siger produktionsleder, Leif Kjær Jensen, til Herning Folkeblad.

Forløbet i Jeld-Wens samarbejde med Sdr. Felding Skoleer endnu ikke endeligt planlagt. Det står dog klart, at alle elever i 8.-klasse samt deres forældre inviteres til Jeld-Wens fabrik i starten af november for at høre om karrieremuligheder i industrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094