23948sdkhjf

Images of Danish Furniture kom under hammeren

Otte ugers møbeludstilling blev afsluttet med en auktion over mere end 70 møbel- og interiørgenstande. Overskuddet går til Børnecancerfonden.
Udstillingen ”Images of Danish Furniture” – med møbler og interiør fra 34 danske producenter – har siden den 1. august dagligt lokket hundredvis af nysgerrige ind i Industriens Hus.

Den 26. september satte Træ- og Møbelindustrien et effektfuld punktum på udstillingen, da auktionarius Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro Auktioner svingede hammeren over de mere end 70 forskellige møbler og boligaccessories, som de udstillende virksomheder havde ønsket at sætte til salg.

Ifølge nyhedsbrevet Danish Furniture var over 100 DI-medarbejdere på plads i kantinen i Industriens Hus, og der var stor bydelyst på adskillige af de udbudte numre, som næsten alle blev solgt.

- Regnskabet er ikke gjort helt op endnu, men vi forventer at kunne give et sted mellem 80.000 og 100.000 kroner til Børnecancerfonden. Det er en stor glæde, at så mange DI-kolleger bakkede op om projektet – både for at støtte det gode formål og for at få et dansk møbel med en unik historie med sig hjem, siger Michael Eirup fra Træ- og Møbelindustrien, der har været projektleder på Images of Danish Furniture.

Se Wood Supplys billedserie fra udstillingen her: BILLEDSERIE: Populær møbeludstilling på Rådhuspladsen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094