23948sdkhjf

Møbelmesse i Vejle for femte gang

Igen i år samler Møbelmessen.dk en stor del af branchen i DGI-Huset Vejle.
Producenter og forhandlere fra ind- og udland samles den 12.-14. november i Vejle, når byens DGI-Hus for femte gang danner rammen om Møbelmessen.dk.

Og konceptet er det samme som tidligere – at skabe et mødested og en markedsplads for den ’almindelige’ boligmøbelhandel. Sidste år udstillede 77 virksomheder, i år ligger tallet indtil videre på 54.

- Igen i år har vi en del nye og spændende udstillere med fra både Danmark og udlandet, siger arrangør Esben Veng-Christensen.

Et nyt tiltag på dette års messe bliver en medarbejderdag, der afholdes om onsdagen.

- Vi håber dette vil give medarbejderne en anderledes dag med møbler og en masse inspiration med hjem til dagligdagen i butikken, siger Esben Veng-Christensen.

Ud over inspiration og møbelsnak vil de besøgende butiksmedarbejdere blive budt på frokost, og om eftermiddagen afholdes et inspirerende foredrag ved Ulrik Lynge, der vil give et underholdende indspark til aktuelle problemstillinger i mødet med kunderne i butikken.

- Samme Ulrik Lynge vil ved onsdagens brancheaften også give et oplæg om de udfordringer, vi alle står over for i dagens møbelmarked, hvad enten vi er i butikken, sælger på landevejen eller producent på fabrikken, slutter Esben Veng-Christensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125