23948sdkhjf

Bloomingville får amerikansk ejer

Den fremadstormende midtjyske virksomhed bliver del af Regent Holding som led i en handel, hvor Bloomingville-direktører investerer betydeligt i den amerikanske koncern.
Bloomingville, der sælger interiør og brugskunst, indgår pr. 1. oktober i amerikanske Regent Holding. Det oplyser Herning Folkeblad.

Ikast-virksomheden bliver nu et datterselskab i Regent Holding, mens direktørparret Simon og Betina Stampe investerer, hvad de, ifølge Herning Folkeblad, betegner som et betydeligt beløb i koncernen.

Bloomingville overtog sidste år Day Birger et Mikkelsens aktiviteter inden for boliginteriør, og Simon Stampe gav ved den lejlighed udtryk for en ambition om at øge den daværende omsætning på 100 mio. kr. til 250-300 mio. kr. allerede i 2015. Det ambition skal fusionen med Regent Holding være med til at føre ud i livet.

- På den korte bane er den vigtigste årsag til, at vi gør det, at vi får en stor fordel af de sourcing -og indkøbsstrategier, der ligger i partnerskabet. Derudover er det klart, at der ligger rigtig gode muligheder for at få vores produkter ud på det amerikanske og kinesiske marked, siger Simon Stampe til Herning Folkeblad.

Regent Holding beskæftiger 350 medarbejdere inden for interiør og har 12.000 detailkunder på det amerikanske marked
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156