23948sdkhjf

BV Trappen øger sit fokus i København

Thy-virksomheden har ansat en sælger i Købehavn. Sælgeren skal tage sig af kunderne i København og Nordsjælland.
BV Trappen øger sin opmærksomhed på kunder på Sjælland. Fra i dag, den 1. oktober, er Janus Damsgaard blevet ansat som sælger i virksomheden. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi er sikre på, at vejen til vækst går gennem bedre service, og derfor har vi det sidste halve år haft fokus på det. En del af vores vækststrategi er, at vi skal tættere på kunderne og være mere tilgængelige, og vi kan konstatere, at vi i den nuværende udvikling har en øget aktivitet fra vores københavnske og sjællandske kunder.

- Derfor har vi fra i dag ansat en sælger, der kører ud fra København, så vi kan følge med efterspørgslen i denne region, siger Morten K. Madsen, salgs- og marketingdirektør hos BV Trappen, der er sikker på, at BV Trappen med Janus Damsgaard har fundet den rigtige og tilføjer, at man har ledt efter en ny sælger siden juni.

Janus Damsgaard er uddannet tømrer og har sidenhen solgt både køkkener og trapper. Han glæder sig til at føre BV Trappens strategier ud i livet.

- BV har leveret gode trapper i mange år, og jeg glæder mig til at være med til at føre deres vækststrategier ud i livet. BV har en solid platform, som skal serviceres, og jeg skal være med til at skabe yderligere tillid til BV's trapper og opbygge en skare af loyale kunder. Det glæder jeg mig til, siger den nytiltrådte sælger i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078