23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Få et overblik over nogle af de seneste nyansættelser med relation til branchen.
Charlotte Høncke Design
Birgitte Høncke er ansat som pr- og projektkoordinator hos Charlotte Høncke Design. Hun er søster til indehaveren og har senest haft en stilling som pr-koordinator hos Bolia.com. Hertil kommer en årrække som projektleder i reklamebranchen.

Harald Nyborg
Dennis Basse Larsen er ansat som butikschef i Harald Nyborgs nye butik i Viby ved Aarhus, som åbnede Ringvej Syd 94, torsdag den 25. september.

Kilde: Århus Stiftstidende.

Junget A/S
Leverandøren af maskiner til blandt andet træindustrien har indgået aftale med Vargus Scandinavia om en overdragelse af rettighederne til salg af skærende værktøjer fra Sutton Tools. Det sker som led i en satsning på at etablere et nyt forretningsområde inden for metalindustrien.

Samtidig med købet af Sutton Tools-forhandlingen har Junget overtaget key account manager og technical advisor John Thomsen. Han har mange års erfaring fra Vargus Scandinavia og før det bl.a fra KJV A/S.

LindLarsen A/S
Efter mere end 50 år i branchen har konsulent Erling Loffaldtsen valgt at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet og stopper med udgangen af oktober.

Erling Loffaldtsen afløses af Joel Nyberg, der bliver LindLarsens kundeansvarlige på Sjælland og Øerne. Joel Nyberg besidder mere end 20 års brancheerfaring med salg af maskiner og teknologi til træindustrien samt beslægtede brancher. Han er startet hos LindLarsen den 11. august.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078