23948sdkhjf

Bøjsø opruster på salget

Thomas Olesen er ansat som ny salgschef hos Bøjsø Døre & Vinduer, der samtidig retter yderligere fokus mod det norske marked.
Bøjsø Døre & Vinduer har siden 1972 specialiseret sig i koblede vinduer med tynde sprosser til ældre huse, og med ansættelsen af Thomas Olesen tager Vorbasse-virksomheden nu et stort skridt i bestræbelserne på at videreføre de seneste års positive udvikling.

Thomas Olesen kommer fra en stilling som markedschef hos Velfac, og har desuden flere år bag sig som salgschef i Jydsk Vindueskompagni.

Bøjsø har med årene opbygget en stor kundekreds på det danske renoveringsmarked, og er på det seneste også begyndt at orientere sig mod Norge, primært i og omkring Oslo. Til at fremme salget på det norske marked har Bøjsø dedikeret Ernst Sode-Carlsen.

- Det danske marked har i år vist gode takter, og samtidig tror jeg også på, at vi med det seneste års fokus, også kan begynde at få en større bid af kagen i Norge. Bøjsø har nogle unikke produkter, som kan tilpasses kundens behov, og ligeledes er klar til fremtidens energikrav. Vi er dermed godt rustet til at kunne levere kvalitetsvinduer til nye spændende projekter i både Danmark og Norge, siger direktør Lasse Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11