23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Design Center
Christian Bason er med virkning fra 1. november blevet ansat som direktør hos Dansk Design Center.

Dansk Design Center udvikler og formidler viden om design og arbejder for at fremme brugen af strategisk design i danske virksomheder og offentlige institutioner. Målet er at øge virksomhedernes konkurrenceevne.

Læs også: Dansk Design Center får ny direktør

Dansk Gummi Industri A/S
Flemming Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Gummi Industri A/S (kilde: BIQ.dk).

Dansk Gummi Industri A/S udvikler og producerer alle slags valser og formstøbte emner i gummi og polyurethan til blandt andet maskinindustrien, fødevareindustrien, plastindustrien og træindustrien.

Fumac A/S
Fumac overtager Atom Furniture og udvider i den forbindelse sin øverste ledelse med Norbert Ravnsbæk, tidligere direktør i Atom Furniture, der fortsætter som salgsdirektør for boligmøbler i Fumac.

Læs også: Fumac rykker ind på markedet for boligmøbler

InnovationsFonden
Corinna Cortes, Anne Skriver og Trine Winterø er blevet udpeget som medlemmer af bestyrelsen for InnovationsFonden i stedet for Jørgen Mads Clausen, Conni Simonsen og Peter Olesen.

InnovationsFonden har til formål at give tilskud til udvikling af viden og teknologi, herunder højteknologi, der fører til styrkelse af forskning og innovative løsninger til gavn for vækst og beskæftigelse i Danmark.

Moelven Danmark A/S
Michael Helmershøj har opsagt sin stilling som administrerende direktør hos Moelven Danmark A/S men fortsætter i stillingen til en ny direktør er fundet.

Læs også: Moelven skal på direktør-jagt

Würth Danmark
Sven Kristensen, administrerende direktør hos Würth Danmark siden 2011, har valgt at søge nye udfordringer. Han har arbejdet for Würth-koncernen i 22 år.

Hvem der overtager posten som administrerende direktør er endnu ikke afklaret.

Læs også: Würth skal have ny direktør i Danmark
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125