23948sdkhjf

Eksport skaber fremgang hos Trip Trap

Resultatet før skat er i 2013/14 forbedret fra 2,3 til 3,9 mio. kr. i Trip Trap Denmark. Til gengæld kæmper datterselskabet Trip Trap Butik fortsat med underskud.
Årsregnskabet for Trip Trap Denmark A/S viser stigende indtjening for andet år i træk. Overskuddet før skat i 2013/14 er således på 3,9 mio. kr. mod 2,3 mio. kr. året før. Det svarer til en fremgang på 70 pct. i det seneste regnskabsår.

Bruttofortjenesten steg ligeledes i perioden til 29,8 mio. kr. fra 27,2 mio. kr., svarende til en fremgang på 10 pct.

Hos den familieejede møbel- og designvirksomhed fremhæver administrerende direktør Jesper Panduro ikke mindst fremgang i udlandet som en årsag til den stigende indtjening, og han forventer en fortsat lønsom vækst de kommende år.

- Selskabets eksportomsætning er vokset kraftigt over en længere årrække og er et resultat af en fokuseret produktudvikling, en positionering som skandinavisk designvirksomhed, samt skabelsen af et stærkt salgsteam med egne sælgere på de vigtigste markeder, siger Jesper Panduro.

For at håndtere den stadigt stigende efterspørgsel fra eksportmarkederne, åbnede virksomheden i det forgangne år nyt salgskontor i London og et salgsdatterselskab i USA. Desuden har Trip Trap et vidtforgrenet forhandlernet i Norden og Europa. Selskabet eksporterer sine designprodukter, der i udlandet kendes under navnet Skagerak, til markeder i over 40 lande.

Fortsat underskud i butikkerne
Resultatet i datterselskabet Trip Trap Butik A/S, som driver fire danske Trip Trap-butikker, er imidlertid fortsat negativt. Dog er underskuddet reduceret fra 3,4 mio. kr. til 2,1 mio. kr. før skat.

- Isoleret set er resultatet ikke tilfredsstillende. Men underskuddet er som forventet mindre end sidste år, og vi forventer en væsentlig forbedring af resultatet i det kommende regnskabsår, siger Jesper Panduro.

Han understreger, at moderselskabet Trip Trap Denmark A/S vil understøtte driften i Trip Trap Butik A/S det kommende regnskabsår.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.132