23948sdkhjf

Fumac rykker ind på markedet for boligmøbler

Atom Furniture bliver en del af Fumac A/S.
Med virkning fra den 1. oktober har Fumac A/S indgået aftale med Atom Furniture om at videreføre udvikling, produktion og salg af virksomhedens boligmøbler.

- Som en del af vores vækststrategi ønsker vi at bevæge os ind på nye markedsområder, hvor vi kan bygge videre på vores kompetencer og viden om møbelproduktion. Derfor er samarbejdet med Atom helt i overensstemmelse med vores strategi, og vi får endda en hurtigere opstart på dette marked ved hjælp af Atom´s brand, der allerede er veletableret, forklarer adm. direktør i Fumac, Peter Kristensen.

Tidligere direktør i Atom Furniture, Norbert Ravnsbæk, fortsætter salgsdirektør for boligmøbler og vil desuden indgå i Fumacs øverste ledelse. Han har stået i spidsen for Atom Furniture siden 1992, hvor han overtog ejerskabet efter sin far, møbelsnedker Svend Ravnsbæk.

Produktionen af Atom Furnitures boligmøbler flyttes i løbet af kort tid de godt 30 kilometer fra Vemb til Vinderup. Virksomheden beskæftiger i dag otte medarbejdere, hvis fremtid på nuværende tidspunkt ikke er afklaret. Peter Kristensen understreger dog, at overtagelsen styrker betingelserne for at fastholde og udbygge antallet af arbejdspladser på Fumacs fabrik i Vinderup.

- Med samarbejdet med Norbert Ravnsbæk opnår vi en synergi både med hensyn til vores produkter, kunder, indkøb og salgskanaler. Det er en win-win situation for begge parter, og vi kommer hurtigt til at konsolidere samarbejdet ved en videreudvikling af Atoms produktsortiment og en introduktion af nye og spændende produkter til detailbranchen, siger Fumac-direktøren, der at være leveringsdygtig i produkter fra Atom i løbet af få uger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11