23948sdkhjf

Paustian-serie vinder designpris

”Mirror Mirror” – en ny spejlserie af den unge designer Maria Bruun – er netop kåret til årets design ved Design Awards 2014.
Design Awards uddeles i et samarbejde mellem magasinerne Costume Living, Boligmagasinet og Bo Bedre.

Dette års jury bestod af Anne-Louise Sommer (direktør for Designmuseum Danmark), livsstilsekspert, Uffe Buchard (stylist), Anette Eckmann (trendekspert), Jesper von Wieding (Danish Design Association) samt chefredaktørerne på henholdsvis Bolig Magasinet og Bo Bedre, Helle Blok og Erik Rimmer.

- Hjørnespejlet indtager rummet på en helt ny måde, og designet er teknisk elegant udført. Her er noget, vi aldrig har set før. Det er installation, en dekoration, der giver noget ekstra til rummet. Godt set af Paustian at sætte spejlet i produktion, lyder det fra juryen.

Hos Paustian glæder man sig over anerkendelsen, ikke mindst på vegne af Maria Bruun:

- Vi er meget stolte over, at den helt nye spejlserie allerede har modtaget så fornem en anerkendelse. Maria Bruun er super dygtig. Med sit særlige øje for kvalitet og detaljer designer hun spændende nye og innovative produkter. Maria har så meget at byde på, og vi ser frem til det forsatte samarbejde, siger marketing- og kommunikationschef Susanne Meyer

Mirror Mirror består af en serie vinkelspejle i tre størrelser med en massiv ramme i eg natur og med et ”spejl” af højglanspoleret rustfrit stål. Bagsiden af spejlet er i eg finér. Serien sendes på markedet medio november.

Øvrige vindere ved Design Awards 2014
Årets lampe
"Mutatio" af Christian Troels for Le Klint

Årets upcoming
Friends & Founders

Årets comeback
'Søborg-stolen' af Børge Mogensen af Fredericia Furniture

Årets møbel
’9,5º’ af Rasmus B. Fex for Frama

Årets designer
Norm Architects

Årets kunsthåndværker
Aage Würtz og Kasper Würtz

Årets læserfavorit
”Ursula” af Ursula Munch-Petersen for Kähler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125