23948sdkhjf

Dansk Design Center får ny direktør

Bestyrelsen for Dansk Design Center har ansat cand.scient.pol. Christian Bason som ny direktør for designcenteret. Christian Bason tiltræder den 1. november 2014.
- Jeg er meget glad for, at vi har fået Christian Bason om bord som ny direktør i Dansk Design Center (DDC). Christian kommer med bred og værdifuld erfaring inden for design, innovation og ledelse, og jeg er overbevist om, at Christian, sammen med medarbejderne i DDC, vil formå at videreudvikle DDC og profilere dansk design som et vigtigt bidrag til udviklingen i dansk erhvervsliv, siger Lars Mikkelgaard-Jensen, bestyrelsesformand for Dansk Design Center om ansættelsen af den nye direktør-

Den nye direktør i Dansk Design Center Christian Bason selv udtaler:

- Jeg glæder mig meget til arbejdet som direktør for Dansk Design Center. Dansk design har en imponerende historie, som har gjort, at Danmark i dag anerkendes som en af verdens førende designnationer. Men vi skal også bygge videre på vores stærke designtradition. Nye former for design - med fokus på strategier, forretningsmodeller og services med brugerne i centrum - har et stort potentiale for at skabe øget vækst, flere job og mere velfærd.

Christian Bason (42) kommer fra en stilling som innovationschef i udviklingsenheden MindLab, hvor han de seneste otte år har arbejdet med at udvikle og udbrede designmetoder i den offentlige sektor i Danmark og internationalt. Før da var han i en årrække leder i konsulentvirksomheden Rambøll Management. Christian Bason er forfatter til fire bøger og en lang række klummer og artikler om design, innovation og ledelse i den private og offentlige sektor.

Christian Bason er uddannet cand.scient.pol. og bor i Sorgenfri med sin hustru og tre børn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096