23948sdkhjf

Holmris køber Labofa

Kontormøbelproducenten i Bjerringbro overtager aktiemajoriteten i Labofa A/S.
Konsolideringen i kontormøbelbranchen fortsætter. Holmris A/S har pr. dags dato overtaget aktiemajoriteten i Labofa A/S, og indehaver Henrik Holmris ser store muligheder i at knytte Labofas konceptuelle designprofil til Holmris’ visioner for fremtidens indretningsløsninger:

- Vi har kendt hinanden i flere år, og da muligheden bød sig, var vi ikke sene til at slå til. Vi har meget store forventninger til Labofa særligt på eksportmarkederne, hvor vi ser et kæmpe vækstpotentiale, siger Henrik Holmris.

Det første store tiltag på eksportområdet bliver en fælles stand på Orgatec i Köln i slutningen af oktober.

Vil styrke Labofa i fællesskab
Labofa, der ikke mindst er kendt for den klassiske ”Ego”-kontorstol, har de senere år satset markant på innovation og udvikling, hvilket har skabt en ny konceptuel designprofil på tværs af produktporteføljen. Dette er sket i tæt samarbejde med designfirmaet Hans Thyge & Co.

Labofa beskæftiger sig med tre segmenter: voksenundervisning med produktserierne ”Cobra”, ”Shark”, ”Groovy” og ”Reef”, folkeskoler med den nye undervisningsserie ”Ray”, og endelig den nye kontorstol ”Fox”, der skal supplere den klassiske Ego-kontorstoleserie målrettet kontorer.

- Vi ser frem til at styrke Labofa i fælleskab og er sikre på, at hele vores forretning og organisation vil få stor gavn af de nye designkompetencer og erfaringer, understreger Henrik Holmris.

Svend Erik Kriby fortsætter som administrerende direktør og vil sammen med Benny M. Larsen og økonomichef Carsten Eldrup fortsat varetage den daglige ledelse og udvikling af Labofa, hvilket vil ske fra adressen i Vemmelev.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109