23948sdkhjf

Udstillerne flokkes om tysk køkkenshow

Tredje udgave af den tyske messe LivingKitchen tiltrækker et væld af udstillere. Mere end 50 nye køkkenvirksomheder har meldt sig på banen i Køln i 2015.
Slutspurten er sat ind, og alt indikerer at den tredje udgave af LivingKitchen endnu engang vil tiltrække nye ideer, inspiration og unikke produkter. Mere end 50 nye udstillere har allerede meldt deres ankomst i januar 2015, når Living Kitchen løber af stabelen i Køln.

En stor del af udstillerne er gengangere fra 2011, hvor man sidst afholdt LivingKitchen. Derudover ser det ud til at messens arbejde for at tiltrække udenlandske udstillere og besøgende bærer frugt. Mere end halvdelen af de 50 nye udstillere er udenlandske og ud fra de forhåndstilmeldte besøgende ser det ud til, at messen har tiltrukket køkkenentusiaster fra nær og fjern.

- LivingKitchen er som en kraftig magnet. Vi oplever en stærk tiltrækning ikke bare i Tyskland, men også fra udenlandske virksomheder og og besøgende, siger projektleder Eike Fuchs.

I starten af september var 90 procent af messehallerne 4.1,4.2 og 5.2 reserverede.

Blandt udstillerne finder man navne som Blanco, Bosch-Siemens-Hausgeräte (home appliances), Franke, Häcker Küchen, Lechner, Leicht, Miele, Nobilia, Schüller and zeyko.

Messen der finder sted fra den 19. til den 25. januar 2015 forventes at tiltrække mere end 150.000 besøgende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063