23948sdkhjf

Gamle møbler får nyt liv

Linda Nielsen har hvert år fået mere og mere at lave, siden hun i 2006 etablerede Lillebæltpolsteren.
Hos Lillebæltpolsteren i Holse St. Brenderup på Fyn har indehaver Linda Nielsen for øjeblikket travlt med at renovere designmøbler, kontorstole og hynder til Nordfyns Gymnasium og Bankdata i Fredericia.

Hun er udlært hos sadelmager Ib Mathiesen i Nr. Åby og arbejdede dernæst hos Farstrup Møbler og Howe, inden turen gik videre til Fredericia Furniture, hvor Linda Nielsen gennem 12 år arbejdede med påmontering af stof og læder på Børge Mogensen-klassikkerne.

I 2006 etablerede hun Lillebæltpolsteren – først i Middelfart og siden i Holse St. Brenderup, hvor virksomheden i dag har polstrerværksted, systue, lager, showroom og kontor.

Til lokalavisen Melfarposten fortæller Linda Nielsen, at hun takket være et godt rygte har formået at opbygge en fast kundekreds af virksomheder, og kombineret med en stigende andel af privatkunder går det godt i hendes polstrerfirma.

- Folk vil gerne have noget specielt i dag, noget alle andre ikke ha. Jeg oplever i hvert fald flere og flere kunder, der kommer for at få renoveret gamle arvestykker eller specielle ting, de har købt på auktion eller loppemarked, lyder Linda Nielsens egen forklaring på fremgangen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079