23948sdkhjf

Panton og projekter skaber vækst

Frandsen Lighting har fordoblet omsætningen på fem år og er nu i gang med at udvide – igen.
Hos Frandsen Lighting på Egeskovvej i Gedved har stukket spaden i jorden til en 1.600 m² stor udvidelse af domicilet på 6.000 m², der blev opført for fem år siden.

-Vi oplever vækst på alle områder og kan simpelthen ikke være i de rammer, vi byggede i 2009, siger direktør Benny Frandsen til Horsens Folkeblad.

Virksomheden har blandt andet valgt at trække en del produktion hjem fra Kina, og det er med til at øge behovet for mere plads.

Først og fremmest er det dog massiv vækst i indretningsopgaver for butikker og hoteller, der har fået Frandsen Lighting til at investere 7 mio. kr. i en udvidelse. I den forbindelse er det ikke mindst rettighederne til Verner Pantons møbler, der har virket som en døråbner:

- De første år havde vi kun licens til at fremstille og sælge Verner Pantons lamper, men for fire år siden fik vi også licens til at producere og sælge møbler, som er blevet en stor succes. Vores første større ordre var faktisk en millionordre på det, vi kalder ”Kløver”-sofaen til Prada-forretninger verden over. Og netop den sofa er siden slået utrolig godt an både til det professionelle og det private marked, fortæller Benny Frandsen til Horsens Folkeblad.

Frandsen Lighting beskæftiger i dag 62 personer alene i Gedved. Hertil kommer en stribe medarbejdere rundt om i verden; blandt andet i Shanghai, hvor virksomheden har showroom. I 2013 kom Frandsen Lighting A/S ud med et plus på 6,3 mio. kr. efter skat. Datterselskabet Verpan ApS. havde et resultat på 1,4 mio. kr., ligeledes efter skat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078