23948sdkhjf

Tysk storordre til Engelbrechts

Den danske møbelvirksomhed leverer hele 5.000 stabelstole til en kunde i Tyskland. En perfekt optakt til næste måneds Orgatec-messe i Köln.
På Orgatec-messen i Köln mødte Engelbrechts A/S for år tilbage en ekspanderende virksomhed i konferencesegmentet. Virksomheden, der pt. ønsker at være anonym, lagde for nylig en ordre på intet mindre end 5.000 stabelstole med siddepolstring. De første 1.500 er leveret, yderligere 1.000 er i disse dage på vej til Tyskland, og de sidste 2.500 skal leveres i oktober måned.

- Det er en ordre, der glæder os, idet vores produkt, og vi som brand, blev vægtet op mod stabelstol-branchens allerdygtigste producenter, fortæller administrerende direktør Peter Mahler Sørensen.

Han betegner generelt Orgatec som meget vigtig for Engelbrechts afsætning syd for grænsen, og derfor er virksomheden naturligvis med igen, når den tyske messe for kontraktmøbler åbner den 21. oktober.

- Orgatec løb sidst af stablen i 2012 og har i den mellemliggende periode hjulpet os til millionomsætning hos tyske virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Vi kan simpelthen se, at kontaktpunktet Orgatec har været vigtig i disse handler, siger Peter Mahler Sørensen.

Blandt de mange udstillere finder man i år hele 25 danske møbelproducenter, og Peter Mahler Sørensen håber, at mange danske forhandlere og arkitekter vælger at tage turen til Köln.

- Det skulle glæde os meget at få dansk besøg. Igen i år har vi 200 kvadratmeter, og vi er klar til at præsentere dugfriske nyheder såvel som udvalgte godbidder fra vores efterhånden omfattende produktprogram, siger Engelbrechts-direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078