23948sdkhjf

Fremgang hos Ikea

Ikea løfter allerede nu sløret for, hvordan regnskabsåret 2013/14 har udviklet sig.
Der er godt gang i kasserne i Ikea varehusenere rundt om i verden. Ikea har i en meddelelse løftet lidt af sløret for, hvordan 2013/14 er gået.

Møbelgiganten melder således om en samlet salgsfremgang på tre procent til 28,7 milliarder euro (omkring 214 milliarder kroner). Salget i sammenlignelige butikker er steget med 3,6 procent.

- Ikea-koncernen fortsætter med at vokse, og jeg er glad for at se vækst i alle salgskanaler; i eksisterende butikker, antallet af nyåbnede butikker og e-handel. Vores salgsresultater viser, at folk over hele verden værdsætter vores udbud af billige og veldesignede boligindretningsprodukter, siger koncernchef Peter Agnefjäll, Ikea-koncernen.

Stærkt marked i Kina
Møbelgiganten oplever især vækst i Kina. Men der er også opsving at spore i Nordamerika og Europa.

- Vi fortsætter med at se positive tegn på forbrug, og det er en stor fornøjelse at kunne rapportere vækst i næsten alle markeder, især i Sydeuropa, siger Peter Agnefjäll.

- Hvis vi ser fremad, ser jeg store muligheder for fortsat vækst. Vi er stadig små i mange markeder, vi har en stærk forretningsmodel og et fantastisk team af dedikerede medarbejdere, fortsætter Peter Agnefjäll.

De fremlagte tal dækker perioden 1. september 2013 til 31. august 2014. Ikea fremlægger det samlede regnskab for 2013/14 til januar.
Læs mere om: Ikea
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109