23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Grønning Hårdt Træ, Moelven Danmark, Pro Tec Vinduer, Stark og XL-Byg
Grønning Hårdt Træ A/S
Den østjyske producent produktion af lister og komponenter til vinduer, døre og møbler har ansat Thomas Toftgaard som ny salgschef. 41-årige Thomas Toftgaard kommer fra Södra Interiör og tidligere Vima Lister og medbringer en stor viden omkring hårdttræ, træproduktion og salg til såvel industrien som til trælaster.

Moelven Danmark A/S
Morten Lindquist er med virkning fra 1.september udnævnt til ekstern sælger med Sjælland som ansvarsområde. Her får han til opgave at bearbejde distributionsleddet og de udførende med vægt på projektmarkedet og afsætning via lager af Moelvens egenproducerede varer samt en række trading produkter.

Pro Tec Vinduer A/S
Martin Nordman, 28 år, er pr. 4. august tiltrådt som ny account manager med ansvar for distrikt Sjælland. Han har erfaring fra vinduesbranchen som intern salgskonsulent og har derudover arbejdet som tømrer og bygningskonstruktør med speciale i facilities management. (Kilde: Licitationen).

Michael Wolff, 42 år, er 4. august tiltrådt som key account manager med ansvar for eksternt salg i Sønderjylland og på Fyn. Han har de seneste 12 år arbejdet med teknisk salg af facadeløsninger i vinduesbranchen. (Kilde: Licitationen).

Stark Lemvig
40-årige Henrik Damsgaard ar ansat som ny butikschef fra den 1. september. Han var med til at etablere Stark Lemvig tilbage i 2006, og har de seneste syv år arbejdet som IT-konsulent på Starks hovedkontor i Aarhus. (Kilde: Dagbladet Holstebro).

Endvidere er Kim Kejser ansat som prof-sælger og skal pr. 1. september indgå i det team af sælgere, der primært servicerer håndværkere og andre professionelle kunder. Han har de seneste 14 år arbejdet hos Roslev Trælast. (Kilde: Dagbladet Holstebro).

System TM A/S
Leverandøren af maskiner til træindustrien har ansat Jean-Luc Croteau som area sales manager på de nordamerikanske markeder, hvor han vil udgøre Odder-virksomhedens salgsteam sammen med Peter Simonsen og Morten Plejdrup. Jean-Luc Croteau har 20 års erfaring fra den træbearbejdende industri i Nordamerika.

XL Byg Tømmergaarden A/S
Efter 10 år som trælastsælger overtager Jens Ejnar Andersen posten som afdelingsleder hos XL-Byg Tømmergaarden Aulum. Han afløser Jens Penstoft, der efter syv år på posten fortsætter som ekstern sælger hos XL-Byg Tømmergaarden Struer.

XL-Byg Tømmergaarden Aulum har desuden ansat Dan Kristensen som trælastsælger og Christian Sejbjerg som byggecenterelev. (Kilde: Lokalavisen Vildbjerg).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484