23948sdkhjf

Frigørelse er dansk designs fremtid

På udstillingen Talent Street på Design trade-messen i sidste uge gav en række unge danske designere deres bud på, hvad fremtiden er for dansk design.
9 danske designere, 9 forskellige bud på dansk designs fremtid - men overordnet set vil de unge danske designere gerne frigøre sig lidt mere fra den danske designarv, der i mange år har gennemsyret den danske møbel- og designindustri, skriver Jyllandsposten.

- Jeg tror, fremtiden i stigende grad vil være en løsrivelse fra fortiden. Forstået på den måde, at vi selvfølgelig alle er præget af vores forgængere på området, men at de ikke længere dikterer vejen og stilen, siger Møbelsnedker Maya Bille fra virksomheden Nunabee.

Hun bakkes op af Sanne Kyed og Anne Nørbjerg fra Nordvink, der håber at fremtiden byder på mere fremtid og mindre fortid, og at designerne af idag tør løsrive sig fra fortidens designhistorie og møbelklassikere for på den måde at skabe deres egen identitet og egne produkter.

Messen Design Trade, som i sidste uge afholdtes for tredje gang, skifter navn og vil fremover gå under benævnelsen North Modern.

Læs også: Navnskifte markerer ny strategi

Originalartikel: http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/living/ECE5924396/9-bud-pa-dansk-designs-fremtid/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094