23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere i Collstrop Anti Fire, Kompan, Pro Tec Vinduer og Ottensten.
Collstrop Anti Fire ApS.
Per Erland Mortensen er pr. 1. august 2014 ansat som projektchef og skal sætte yderligere fokus på udviklingen inden for brandimprægnering. Per Erland Mortensen har siden 2010 arbejdet hos Frøslev Træ, hvor han har været udviklingschef.

Kompan A/S
Gunilla Mandsfelt, 48 år, er ansat som lead designer, furniture. Gunilla Mandsfelt er arkitekt med speciale i industriel design og har derudover en master i kommunikation. Gunilla Mandsfelt kommer senest fra en stilling som senior projektleder hos Kolding Designskole. (Kilde: Børsen).

Bébhinn Kendellen, 40 år, er ansat som educational consultant. Bébhinn Kendellen er uddannet lærer og har tidligere arbejdet som educational specialist hos hos Lego Education. (Kilde: Børsen).

Laila Bertelsen, 45 år, er ansat som technical assistant. Hun er oprindeligt uddannet kontorassistent og kommer fra en tilsvarende stilling hos Viking Rubber. (Kilde: Børsen).

Pro Tec Vinduer A/S
Egon Ørskov Esager, 38 år, er pr. 10. juni tiltrådt en nyoprettet stilling som produktionsmedarbejder. Han har senest arbejdet som laboratorieassistent hos Eurofins Steins og har flere års erfaring fra vinduesbranchen. (Kilde: Licitationen).

Morten Dahl Nielsen, 26 år, er pr. 16. juni 2014 tiltrådt i en nyoprettet stilling som produktionsmedarbejder. Han har senest været ansat som produktionsmedarbejder hos Ejler Thomsen Alufacader. (Kilde: Licitationen).

Ottensten A/S
Værktøjsleverandøren har ansat Rasmus Kjeldgaard som salgsleder for det danske marked. Han kommer til Ottensten med stor brancheerfaring og et solidt kendskab til kunderne og markedet generelt.

Ud over at videreudvikle salget bliver en af de første opgaver at styrke organisationen med yderligere eksterne sælgere, der skal servicere og yde kvalificeret support til de professionelle forhandlere samt rådgive industri og håndværk. Målet er at have 2-3 nye sælgere på plads i løbet af efteråret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078