23948sdkhjf

Danske møbler går til filmen

Som led i fremstødet "Images of Danish Furniture" er der produceret en ni minutter lang film om dansk møbelindustri og -design. Se filmen her.
- Jeg mener, vi står på skuldrene af en kæmpe arv rent designmæssigt med ’danish modern’, men også en faldgrube for måske bare at gentage sig selv.

Sådan indleder Kasper Guldager fra 3XN den knap ni minutter lange film, der er produceret som led i fremstødet "Images of Danish Furniture".

I filmen møder man møbelproducenter, arkitekter, designere, studerende og lærlinge samt internationale forhandlere og samlere af danske designmøbler. Filmen er produceret af Mellem Linjerne og Nordfeld film og giver et indblik i betydningen af den stærke danske møbeltradition. Men den fungerer samtidig som afsæt til at dykke ned i de styrker og kvaliteter, som findes i yngre dansk møbeldesign, hvor nye bearbejdningsmetoder åbner nye muligheder.

Se filmen her:

[flash][align]center[/align][width]560[/width][height]315[/height][address]//www.youtube.com/v/zuqLRBTjMU0[/address][/flash]
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095