23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om bl.a. JKE Design og Fritz Hansen.
Sygdom lukker JKE-butik
Ifølge Skive Folkeblad er indehaveren af JKE-butikken på Sønder Boulevard blevet syg, og moderselskabet JKE Design A/S har købt butikken med henblik på enten at afvikle butikken eller sælge den videre til en ny ejer.

- Det er gået så hurtigt det hele, så vi har ikke haft tid til at forsøge at finde en, som vil overtage butikken. For nuværende går vi ikke ud og gør så meget for at finde en. Men vi vil selvfølgelig gerne i dialog med nogen, som kunne have en interesse i at drive butikken. Vi lukker ikke butikken, fordi vi synes, det er den bedste løsning. Men vi må også konstatere, at vi skal drive den, og at det ikke er en del af vores strategi, siger salgs-og markedsansvarlig Jesper Olsen til avisen.

Fritz Hansen opnår Greenguard-certificering
Den danske designmøbelproducent Fritz Hansen har i juli måned opnået certificering under den anerkendte amerikanske miljøordning ”Greenguard”. Det skriver danishfurniture.dk.

- For at få certificeringen er produkterne blevet testet hos testorganisationen UL Environment for indhold af flygtige organiske forbindelser (VOC) og har dermed opnået certificering for indendørs luftkvalitet. Dermed bliver kunderne bedre i stand til at vælge møbler med lav emission af kemikalier, skriver danishfurniture.dk.

Certificeringen omfatter modellerne Ægget (m. fodskammel), Svanen, 3107-serien, Myren, Grand Prix, Liljen, Oxford, Ro, Nap og Dot.

Pris til Virklund Sport
På Halinspektørforeningens (HI) årlige messe ”Idræt, Kultur og Fritid”, har Virklund Sport lanceret en multifunktionel eldreven omklædningsbænk, som kan benyttes af alle idrætsudøverne.

Den multifunktionelle bænk vandt konkurrencen som årets nyhed, kåret af en dommerkomite bestående bl.a. af formanden for HI, Jørgen Mosbæk, og direktøren for Lokale og Anlægsfonde, Torben Frølich.

Hvis en idrætsudøver f.eks. sidder i kørestol, vil en el-drevet omklædningsbænk kunne tilpasses kørestolens højde, og dermed give mulighed for, at idrætsudøveren bliver selvhjulpen, idet vedkommende selv kan bevæge sig fra kørestolen over på omklædningsbænken. Ligeledes vil omklædningsbænken give lærere og instruktører bedre arbejdsforhold, og gøre det nemmere for dem at flytte funktionshæmmede elever.

Omklædningsbænken er udviklet af Virklund Sport i samarbejde med Mikkel Selmer fra Asgårdsskolen.

Jem & fix indleder samarbejde med Republica
Reklamebureauet Republica bliver pr. 1. januar 2015 ny reklamepartner for Jem & fix. Det skriver Markedsføring.dk.

- Jem & fix har vækstet og udviklet sig gennem en årrække. Tiden var kommet til at samarbejde med et bureau af en vis størrelse og kaliber, der kan udfordre os til at komme endnu længere og blive endnu mere effektive, siger Claus Petersen, salgs- og indkøbsdirektør i Jem & fix.

Flere nordiske besøgende på Formex
Den 16. august sluttede efterårets udgave af den svenske indretningsmesse, Formex. Messecentret Stockholmsmässan samlede denne gang næsten 900 udstillere fra 13 lande, hvor de viste det sidste nye inden for indretning og design til indkøbere og journalister fra 72 lande.

Messen blev besøgt af 21.000 personer, hvilket var en lille stigning set i forhold til sidste efterår. Trenden med flere nordiske besøgende fortsatte, og de største besøgsnationer var Finland, Norge, Danmark og Tyskland.

- Det kan mærkes, at vi har en konjunkturfremgang, og stemningen på messen var meget positiv. Mange udstillere havde allerede efter 2-3 dage solgt det, de havde forventet at sælge i løbet af hele messen, og nogle solgte all-time-high, fortæller Christina Olsson, projektchef for Formex.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078