23948sdkhjf

Møbel-Gruppen: Travleste periode nogensinde

I juni, juli og august måtte den sjællandske møbelleverandør fordoble medarbejderstaben for at følge med.
Som omtalt her på Wood Supply har folkeskolereformen givet sved på panden flere steder i møbelbranchen.

Hos Møbel-Gruppen A/S i Holbæk har man henover sommeren været nødt til at øge medarbejderstaben fra 10 til 20 for at være i stand til at levere det påkrævede antal lærerarbejdspladser. Det fortæller medejer og administrerende direktør, Michael Huus, til Nordvestnyt.

-Det er den travleste periode, vi nogensinde har haft, siger han og forklarer, at fabrikken i løbet af de seneste tre måneder har leveret cirka 1.000 hæve-sænkeborde med tilhørende stole og afskærmning samt skabe, højborde og sofagrupper.

Møbel-Gruppen, der er etableret i 2005, sælger hovedsageligt sine indretningsløsninger på Sjælland og Lolland-Falster, og har som følge af reformen oplevet stor tilgang af kunder, især i hovedstadsområdet.
Virksomheden hentede i 2013/14 et overskud på 3,1 mio. kr. før skat, og efter den travle sommer ser Michael Huus gode muligheder for, at indeværende regnskabsår kan blive det hidtil bedste.

-December plejer også at være en travl måned, fordi skolerne skal have brugt pengene, der er tilbage på årets budget. Nu er vi lidt spændte på, om de har fyret alle pengene af i sommer, eller om der er nogle tilbage, siger han til Nordvestnyt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141