23948sdkhjf

Moelven vil inspirere på tværs af værdikæden

Under overskriften ”Arkitektur og konkurrencekraft” har Moelven samlet en række spændende indlægsholdere og inviterer indenfor i Lyngbygaard Golfcenter den 10. september.
For syvende gang indbyder Moelven branchens aktører til en spændende eftermiddag, og denne gang sættes der fokus på rammevilkårene for byggeriet og effektivt byggeri.

Moelven har samlet en håndfuld markante skikkelser fra finans- og byggebranchen, som vil udfordre og inspirere til innovation på tværs af byggeriets værdikæde.

Daniel Hayden, Dissing + Weitling
Under overskriften ”Fremtidens bæredygtige almene byggeri” vil arkitekt og partner i Dissing + Weitling, Daniel Hayden, fortælle om mod og vilje til nytænkning blandt offentlige bygherrer samt nye muligheder for funktion i moderne arkitektur.

Steffen Baungaard, Huscompagniet
Huscompagniet er historien om en succes i det værst tænkelige marked. Koncernchef Steffen Baungaard giver et indblik i de mange til- og fravalg i Huscompagniets unikke udvikling og runder spørgsmålene; ”Er effektivt byggeri automatisk kedeligt og ensartet?” og ”Kan man eksportere denne type af koncepter?”

Helge Pedersen, Nordea
Cheføkonom Helge Pedersen fra Nordea vil give sit bud på udviklingen på markedet for boliger, erhvervsbyggeri og det offentlige byggeri, som det tegner sig i den nærmeste fremtid. Der stilles skarpt på byggeriets produktivitet i forhold til andre brancher.

Jesper Hoffmann, Scandibyg
Dagen afrundes med et indlæg fra adm. direktør Jesper Hoffmann fra Scandibyg, som vil give sit bud på, om det industrielle byggeri er bagudskuende. Hvad er fremtidspotentialet med modulbyggeri i Danmark, og kan det traditionelle byggeri lære noget af det industrialiserede byggeri?

Seminaret afvikles på Lyngbygaard Golfcenter, Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Programmet begynder kl. 13.30 og afsluttes cirka kl. 16.30. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser til rådighed, så tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

For tilmelding og yderligere info: Karsten Bak Hansen, 20 58 57 04, karsten-bak.hansen@moelven.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079