23948sdkhjf

Junget rykker ind i Sverige

Den danske leverandør af produktionsløsninger til blandt andet træindustrien overtager svenske Saomad Scandinavia som led i en skandinavisk vækststrategi.
Junget A/S med base i Hinnerup ved Aarhus, skruer nu op for indsatsen på det svenske marked.

Totalleverandør af løsninger til træ-, aluminiums- og plastindustrien har købt den svenske virksomhed Saomad Scandinavia AB i Växjö, som pr. 1. august 2014 har ændret navn til Junget AB.

- Købet af Saomad skal ses som en naturlig del af Jungets skandinaviske strategi, udtaler adm. direktør Poul Thøgersen

Tidligere ejer som direktør og medindehaver
Junget oplever i øjeblikket stor succes med sit optimeringskoncept, der handler om at gennemgå kundernes produktion og komme med konkrete forslag til omkostningsreducerende forbedringer. Intentionen med købet er, at det nye selskab i Växjö skal være base for Jungets bestræbelser på at servicere og sælge højteknologiske løsninger til den svenske industri.

Den tidligere ejer af Saomad, Carl Andersson, fortsætter som medejer og direktør i Junget AB, som i øvrigt vil være at finde på Göteborg-messen ”Trä &Teknik” i begyndelsen af september.

- Vi glæder os til at tage imod nye kunder og fortælle om vores kompetencer og ydelser til den svenske træindustri, siger Carl Andersson.

I første omgang supplerer Junget med salgsressourcer fra det danske selskab, men på lidt længere sigt er planen at ansætte flere svenske medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094