23948sdkhjf

Jysk forbereder indtog i Grækenland

Den danske møbel- og sengetøjskoncern fortsætter ekspansionen og retter nu øjnene mod økonomisk trængte Grækenland.
Med Rusland ude af billedet ser Jysk nu nærmere på mulighederne i Grækenland. Administrerende direktør Jan Bøgh fortæller således til dagbladet Børsen, at koncernen forventer at åbne de første butikker i landet i 2015.

- Vi tror på, at dødskampen i Grækenland er overstået, fordi der allerede er luget ud blandt konkurrenterne. Og det har skabt et hul i markedet til os. Det er vores vurdering, at vores produkter med deres pris nemmere kan slå igennem i Grækenland, end hvis vi kom med dyre mærkevarer, siger Jan Bøgh til avisen.

Selvom Jysk nu ændrer sine ekspansionsplaner, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at Rusland er endegyldigt ude af billedet. Således fortæller grundlægger Lars Larsen til TV2 Finans, at planerne genoptages, når den politiske situation ændrer sig.

- Vi kommer til Rusland. Jeg kan ikke sige hvornår. Det kan vi måske spørge Putin om. Jeg har desværre ikke rigtig magt på det område, der hedder storpolitik, og jeg synes ikke, at tiden er inde til at åbne i Rusland, siger han.

Jysk Group råder i dag over flere end 2.100 butikker fordelt på 36 lande.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093