23948sdkhjf

Talenter og tendenser trak fagfolk til Herning

MCH udtrykker tilfredshed ovenpå fire dages Formland-messe med 400 udstillere og af 11.397 fra 38 lande.
- Vi er tilfredse, når vores udstillere og besøgende er tilfredse, og det er der meget, der tyder på, at de er, siger projektchef Henriette Træholt fra MCH, som netop har gjort status ovenpå efterårets udgave af Formland Upgraded.

11.397 fagfolk fra 4.151 butikker fordelt på 38 lande lagde vejen forbi Herning i dagene 14.-17. august, hvor 400 design- og interiørvirksomheder viste trends og nyheder frem.

- Det er gået fantastisk godt, og allerede på de første to dage fik vi besøg af de kunder, vi havde forventet. Alt fungerer på messen, som er fantastisk flot og generelt har et højt niveau – det hører vi også fra både danske og udenlandske kunder, siger Benny Frandsen, administrerende direktør i Frandsen Group A/S, som melder sig klar igen til næste august-messe.

Hos møbelvirksomheden Canett, der var med på Formland for første gang, beretter direktør Anette Berg, at hun har haft et salg langt over det forventede.

- Vi har haft kunder fra Danmark, Norge, Tyskland, Grønland og Asien. Og det er vel at mærke kunder, der har lagt ordrer under messen. Hos Canett sælger vi anderledes interiørprodukter med en lidt skæv vinkel på designet. Jeg tror, det er butikkernes behov for at differentiere sig i markedet, der er baggrunden for vores succes her på messen, siger direktør Anette Berg, der allerede har booket sin stand til den kommende Formland-messe

Tyske butikker på besøg
Flere internationale butiksejere fra blandt andet Tyskland, Norge og England tog turen til Herning, og fra MCH lyder meldingen, at især tyskerne har fået øjnene op for messen og den skandinaviske stil.

Magnus Pieper er en af de tyske indkøbere, der har fundet nye produkter på Formland.

- Jeg har både en fysisk butik i Berlin og en webshop, hvor jeg primært sælger europæiske brands, og jeg foretrækker den skandinaviske stil med enkle linjer og et godt design, der fortæller en historie – sådanne produkter finder jeg hos mange af Formlands udstillere, som også byder på spændende nyt, udtaler Magnus Pieper, indehaver af butikken og webshoppen Conceptroom.de i Berlin.

Tyske Katja Palige, som ejer butikken/webshoppen Geliebtes Zuhause har også fundet nyheder på messen:

- Jeg forhandler primært danske brands fra eksempelvis Maileg og Ib Laursen. Det er første gang, jeg besøger Formland, og jeg har fundet nye leverandører, som jeg allerede har bestilt varer hos. Jeg er meget imponeret over den varme atmosfære, der er i Herning – her er hyggeligt, og danskerne er venlige på en ægte måde.

Næste udgave af Formland finder sted fra torsdag den 29. januar til søndag den 1. februar 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125