23948sdkhjf

Dansk designer vinder pris i Stockholm

Som den første dansker er Line Depping kåret som vinder af “Nova Design Award – Nordic Designer of the Year” under Formex-messen, der afholdes i disse dage.
Efterårets udgave af indretningsmessen Formex åbnede onsdag i Stockholm, og på programmet var blandt andet Nova Design Award, som blev uddelt for fjerde gang.

Prisen gik denne gang til danske Line Depping, som tidligere på året deltog i den danske Mindcraft-udstilling i Milano, og som netop nu er aktuel med knagen ”Hook” i Hays ”Wrong for Hay”-kollektion.

- Jeg er glad og ydmyg over, at juryen har valgt mig som vinder af Nova-prisen. Det betyder meget, at mit arbejde bliver set og anerkendt, siger 35-årige Line Depping, der har haft eget designstudie i København, siden hun i 2007 dimitterede som designer fra Danmarks Designskole.

Gevinsten består af to parallelle udstillinger; én på næste forårs Formex samt én på Gallery Pascale, hvor offentligheden får lejlighed til at se – og købe – vinderens produkter. Hertil kommer en reportage i magasinet Plaza Interiör samt en aktivitet til en værdi af 50.000 SEK.

Læs mere om Line Depping på http://linedepping.dk/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094