23948sdkhjf

Fortsat sorte tal hos Vela

Møbelvirksomheden Vermund Larsen A/S er kommet ud af 2013/14 med et plus på 4,55 mio. kr. før skat i et regnskabsår præget af massive investeringer.
Aalborgensiske Vermund Larsen A/S, i daglig tale Vela, kom forholdsvist pænt ud af regnskabsåret 2013/14. Årsrapporten, som blev offentliggjort inden sommerferien vidner om en mindre stigning på både top- og bundlinje – et resultat der af virksomheden selv betegnes som ” mindre tilfredsstillende ”.

Vela har i det forgangne år investeret massivt i produkt- og markedsudvikling, herunder etablering af et nyt selskab i Norge, og disse initiativer forventes at bidrage positivt til resultatet i de kommende år. Strategien er at udvikle virksomheden med fokus på færre geografiske markeder end i dag og styrke forhandlernettet på eksisterende markeder.

- Udover fokus på geografien vil virksomheden ekspandere på alle forretningsområder. Vi ønsker således at udbygge det i forvejen stabile fundament, som virksomheden bygger på, skriver Vela i årsrapporten.

Vermund Larsen A/S er grundlagt i 1935 af fabrikant Vermund Larsen og ejes i dag af tvillingsønnerne Stig og Gorm Larsen. Virksomheden fremstiller arbejdsstole, taburetter, kontorstole og elektriske kørestole. Hertil kommer en serie af designerstole under navnet Vermund.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094