23948sdkhjf

DT Group vil ikke lukke flere butikker

Selskabet bag Silvan og Stark vil i stedet tænke smartere for at få butikkerne i landområderne op i samme gear som byerne.
DT Group mærker i den grad udviklingen på det danske ejendomsmarked. I de store byer er der atter kommet gang i salget af huse og lejligheder, mens det i resten af landet stadig går trægt. Det smitter af på salget i koncernens byggemarkeder, hvor landet på det nærmeste er delt i to, skriver Jyllands-Posten.

I de seneste år har DT Group kæmpet med at få gang i salget og har samtidig gennemført en række besparelser for at skærpe bundlinjen. Nu øjner koncernchef Ole Mikael Jensen imidlertid en smule vækst i horisonten. Han kan allerede konstatere travlhed i de store butikker i byerne. Nu vil han have de resterende butikker med på vognen, og det skal ske ved at tænke smartere og bringe kunden tilbage i fokus.

- Jeg har lukket de butikker, jeg skal lukke. Vi er en servicevirksomhed, og der er et stort behov for, at vi er tæt på kunderne. Vi skal til at redefinere tømmerhandlen. Den behøver ikke længere at være på 20.000-30.000 kvadratmeter. Vi vil fjerne de ting, som ikke har noget med kunden at gøre i form af lagre og logistik, siger han til Jyllands-Posten.

DT Groups regnskabsår ender med udgangen af juli, og Ole Mikael Jensen forventer, at det ender med en flad udvikling i forhold til året før.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141