23948sdkhjf

Ny udstilling viser dansk møbeldesign anno 2014

Møbelindustrien laver i stigende grad møbler, som opfylder nutidens behov i hjemmet på kontorer, skoler og restauranter. Det viser en ny møbeludstilling eksempler på.
Danske møbelproducenter laver andet end dyre designermøbler. Det sætter møbelindustrien fokus på 1. august, når udstillingen ”Images of Danish Furniture” åbner i Industriens Hus. Brancheorganisationen Træ- og Møbelindustrien (TMI), del af DI, er arrangør af udstillingen, som viser, hvordan moderne dansk møbeldesign kan se ud i 2014.

- Dansk møbelindustri er andet og mere end fortællingen om de kendte designklassikere. I dag har virksomhederne i stigende grad fokus på møbler, som opfylder nutidens behov i hjemmet, men også på arbejdspladser som eksempelvis kontorer, skoler og restauranter, siger konsulent Michael Eirup, TMI.

Han peger på, at udstillingen skal vise et mangfoldigt erhverv, som hele tiden fornyr sig gennem design og produktudvikling. Derfor er det udelukkende møbler, som i dag er i kommerciel produktion, der bliver udstillet.

- Udstillingen skal understøtte udvikling og produktion af møbler, som kan fastholde branchens gode image, så virksomhederne kan styrke deres markedsposition hjemme og i udlandet. Det er afgørende for møbelindustriens fremtid, siger Michael Eirup.

“Images of Danish Furniture” foregår i foyeren i Industriens Hus frem til 26. september, og den er åben og gratis for alle interesserede.

Kilde: di.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093