23948sdkhjf

Medarbejderne bliver flere hos KPK Vinduer

Travlhed i byggebranchen får vinduesproducenten til at hyre 10 procent flere i forhold til sidste år.
Mildere vinde over den danske byggebranche blæser også indover vinduesproducenten KPK Vinduer i Nykøbing. Det fortæller Piet Hyldahl, der er salgs - og marketingschef hos KPK Vinduer.

- Både virksomheder og private har været tilbageholdende med at investere siden krisens start. Men nu er der flere tegn på, at boligpriserne begynder at stige, og det giver igen lyst til at renovere, siger Piet Hyldahl.

- Samtidig er der flere, der vælger at bygge nyt. Og det er klart, at både renovering og nybyggeri kan mærkes direkte hos os som underleverandører til håndværkerne, fortsætter han.

Vinduesproducenten laver vinduer i både træ og aluminium, og hvor moderne produktionsmetoder er kombineret med gamle håndværkstraditioner. Det har vist sig at være populært hos landets håndværkere, lyder det fra virksomheden.

Piet Hyldahl anslår, at vinduesproducentens omsætning i første halvår af 2014 er steget med 15 procent i forhold til samme tidsrum året før. For at følge med produktionen har virksomheden i månederne op til sommeren øget antallet af medarbejdere.

- Vi har de sidste par måneder ansat nye medarbejdere. Mellem 15 og 20. Det er 10 procent flere end samme tidspunkt sidste år, uddyber han.

KPK Vinduer har kunder over hele landet, men Piet Hyldyhl noterer sig, at der især er travlhed omkring storbyerne og ved den jyske østkyst.

- Det er typisk i eller omkring storbyerne, at der er mange renoveringsprojekter eller nybyggeri i gang. Der er jo en tendens til, at folk søger mod storbyerne, bemærker han.

Vinduesproducenten forventer især travlhed inden, at håndværkerfradraget afskaffes til nytår.

- Da det sidst blev afskaffet i 2012, oplevede vi øget efterspørgsel lige op til afskaffelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078